ERHVERVSRENGØRING & KONTORRENGØRING I AALBORG OG OMEGN

Rengøringsservice til virksomheder og institutioner

Hos Perfekt4you leverer vi en professionel rengøringsservice i form af erhvervsrengøring og mere specifikt kontorrengøring for virksomheder. Vi sørger for, at din virksomhed eller institution kan møde op på en ren arbejdsplads uden at skulle røre en finger selv. Vores rengøringspriser er 265 kr./timen ekskl. moms.

At have en ren arbejdsplads er nemlig vigtigere, end mange ved. Faktisk kan det ses direkte på jeres bundlinje, hvis indeklimaet ikke er optimalt, eller hvis bakterierne hober sig op. For med et dårligt indeklima kommer oftest også flere sygedage, hvilket så i sidste ende kan gå ud over pengepungen. Og det er bestemt ikke noget, man som virksomhedsejer er interesseret i.

Med os som samarbejdspartner ift. rengøringen tager vi selvfølgelig højde for dine specifikke behov og ønsker. Vi ved nemlig, at ikke alle behov er ens. Uanset hvad I præcist har brug for, når det gælder erhvervs- eller kontorrengøring, er fællesnævneren blot, at der ikke skal være en finger at sætte på rengøringen.

Vi tilbyder følgende rengøringsopgaver:

Med vores rengøringsydelser dækker vi forskellige kommuner i Nordjylland heriblandt Aalborg, Støvring, Rebild, Hobro, Hadsund samt Mariager. Vi er derfor din professionelle rengøringspartner i Aalborg og omegn. 

Perfekt4you sørger for rengøringsartiklerne

Mange tænker ikke over det, men ved at hyre os til at udføre erhvervsrengøringen undgår du også at skulle kaste penge efter dyre rengøringsartikler, der fylder skabene på kontoret. Vi har nemlig vores egne rengøringsmidler, som vi medbringer, når vi skal gøre rent.

Vi har desuden en professionel finger på pulsen, og derfor ved vi, hvilke rengøringsprodukter, der er gavnlige, og hvilke, der ikke er. Vi anvender nemlig kun de bedste, mest anerkendte og effektive remedier, der findes, og derfor formår vi at leve op til vores navn.

Fordele ved os

Der er flere fordele ved at vælge os, når samarbejdspartneren ift. rengøring af virksomheden eller institutionen skal findes. Vi kan byde ind med følgende:

Hos Perfekt4you har vi over 10 års erfaring med at gøre rent for både private og erhverv. Vi klarer altid rengøringen hurtigt og effektivt – samtidig med at vi naturligvis efterlader et pletfrit og skinnende resultat. Vi gør rent i det tidsrum, der passer dig og dine medarbejdere bedst.

Vi tilbyder også

Privat rengøring

Flytterengøring

Renovering