FLYTTERENGØRING I AALBORG OG OMEGN

Flytterengøring til private

Hos Perfekt4you sørger vi for at levere en kvalitetsrig og professionel flytterengøring for private. Vi ved nemlig, hvor strenge krav, der kan være ved et flyttesyn, og det kan derfor være udfordrende og krævende selv at skulle i gang med at gøre hele lejligheden skinnende og pletfri. Vores rengøringspris er 265 kr./timen ekskl. moms. Husk at du kan benytte dig af servicefradrag og spare op til kr. 6.400,- (klik her for at se mere)

Derfor kommer vi dig til undsætning og klarer hele flytterengøringen. Så kan du trygt læne dig tilbage og fokusere på de mange andre opgaver ifm. flytningen, der fylder i tankerne. Ved flytterengøringen sørger vi hos Perfekt4you for at lægge ekstra fokus de steder, du ønsker. På den måde bliver flytterengøringen præcis, som du ønsker.

Vi tilbyder følgende opgaver inden for flytterengøring:

Med vores flytterengøring dækker vi forskellige kommuner i Nordjylland  heriblandt Aalborg, Støvring, Rebild, Hobro, Hadsund samt Mariager. Vi er derfor din professionelle rengøringspartner i Aalborg og omegn. 

Perfekt4you sørger for rengøringsartiklerne

Mange tænker ikke over det, men ved at hyre os til at udføre flytterengøringen undgår du også at skulle kaste penge efter dyre rengøringsartikler. Vi har nemlig vores egne rengøringsmidler, som vi medbringer, når vi skal gøre rent.

Vi har desuden en professionel finger på pulsen, og derfor ved vi, hvilke rengøringsprodukter, der er gavnlige, og hvilke, der ikke er. Vi anvender nemlig kun de bedste, mest anerkendte og effektive remedier, der findes, og derfor formår vi at leve op til vores navn.

Fordele ved os

Der er flere fordele ved at vælge os, når samarbejdspartneren ved flytterengøring skal findes. Vi kan byde ind med følgende:

Hos Perfekt4you har vi over 10 års erfaring med at gøre rent for både private og erhverv. Vi klarer altid rengøringen hurtigt og effektivt – samtidig med at vi naturligvis efterlader et pletfrit og skinnende resultat. Vi gør rent, så din udlejer ikke har en finger at sætte ved flyttesynet.

Vi tilbyder også

Privat rengøring

Erhversrengøring

Renovering