Rengøring i Hobro

Rengøringsservice til private

Hos Perfekt4you leverer vi en professionel rengøringsservice, hvor vi helt ekstraordinært giver vores kunder mulighed for at få mindre reparationer og renovering inkluderet i rengøringsprisen. Prisen er 265 kr./timen ekskl. moms. Husk at du kan benytte dig af servicefradrag og spare op til kr. 6.400,- (klik her for at se mere)

Vi giver en hånd med, når der skal sørges for en strålende rengøring. Rengøring er ofte ikke ligefrem yndlingstjansen i mange hjem, og derfor står vi klar til at hjælpe dig, så du altid kan komme hjem til et rent hjem. Vi tager naturligvis højde for dine specifikke behov og ønsker, når det gælder rengøring, for vi ved, at alle behov ikke er ens. Det vigtigste er bare, at vi efterlader et pletfrit resultat, du er tilfreds med. 

Vi tilbyder følgende rengørings- og renoveringsopgaver:

Perfekt4you sørger for rengøringsartiklerne

Mange tænker ikke over det, men ved at hyre os til at udføre privatrengøring undgår du også at skulle kaste penge efter dyre rengøringsartikler, der tager unødig plads i dine skabe i privaten.

Vi har desuden en professionel finger på pulsen, og derfor ved vi, hvilke rengøringsprodukter, der er gavnlige, og hvilke, der ikke er. Vi anvender nemlig kun de bedste, mest anerkendte og effektive remedier, der findes, og derfor formår vi at leve op til vores navn. Et perfekt resultat skræddersyet til dine behov.

Fordele ved os

Fordelene ved at vælge os, når det er tid til rengøring af din bolig, er mange. Du får først og fremmest:

Netop fordi vi har over 10 års erfaring med rengøring, klarer vi privatrengøringen hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi kan desuden gøre rent, imens du og familien er ude af huset eller lejligheden. Du vil derfor kunne komme hjem til et rengjort hjem, hvor du kan slappe af i det sekund, du træder ind ad døren.

Vi tilbyder også

Erhversrengøring

Flytterengøring

Renovering