Skriv til os

Erhvervsrengøring

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

RENGØRINGSSERVICE TIL VIRKSOMHEDER OG INSTITUTIONER

Hos Perfekt4you leverer vi en professionel rengøringsservice i form af erhvervsrengøring og mere specifikt kontorrengøring for virksomheder. Vi sørger for, at din virksomhed eller institution kan møde op på en ren arbejdsplads uden at skulle røre en finger selv. Vores rengøringspriser er 265 kr./timen ekskl. moms.

Vi tager højde for specifikke ønsker

At have en ren arbejdsplads er nemlig vigtigere, end mange ved. Faktisk kan det ses direkte på jeres bundlinje, hvis indeklimaet ikke er optimalt, eller hvis bakterierne hober sig op. For med et dårligt indeklima kommer oftest også flere sygedage, hvilket så i sidste ende kan gå ud over pengepungen. Og det er bestemt ikke noget, man som virksomhedsejer er interesseret i.

Med os som samarbejdspartner ift. rengøringen tager vi selvfølgelig højde for dine specifikke behov og ønsker. Vi ved nemlig, at ikke alle behov er ens. Uanset hvad I præcist har brug for, når det gælder erhvervs- eller kontorrengøring, er fællesnævneren blot, at der ikke skal være en finger at sætte på rengøringen.

Vi tilbyder følgende rengøringsopgaver:

  • Aftørring af alle borde
  • Støvsugning og vask af gulve
  • Rengøring af toiletter
  • Tømning af skraldespand

Med vores rengøringsydelser dækker vi forskellige kommuner i Nordjylland heriblandt Aalborg, Støvring, Rebild, Hobro, Hadsund samt Mariager. Vi er derfor din professionelle rengøringspartner i Aalborg og omegn.

PERFEKT4YOU SØRGER FOR RENGØRINGSARTIKLERNE

Mange tænker ikke over det, men ved at hyre os til at udføre privatrengøring undgår du også at skulle kaste penge efter dyre rengøringsartikler, der tager unødig plads i dine skabe i privaten.

Vi har desuden en professionel finger på pulsen, og derfor ved vi, hvilke rengøringsprodukter, der er gavnlige, og hvilke, der ikke er. Vi anvender nemlig kun de bedste, mest anerkendte og effektive remedier, der findes, og derfor formår vi at leve op til vores navn. Et perfekt resultat skræddersyet til dine behov.

FORDELE VED OS

Fordelene ved at vælge os, når det er tid til rengøring af din bolig, er mange. Du får først og fremmest:

  • Rengøring udført af kompetent personale
  • Hurtig og effektiv rengøring
  • Rengøring i dit ønskede tidsrum
  • Gennemsigtighed under hele rengøringsprocessen

Netop fordi vi har over 10 års erfaring med rengøring, klarer vi privatrengøringen hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi kan desuden gøre rent, imens du og familien er ude af huset eller lejligheden. Du vil derfor kunne komme hjem til et rengjort hjem, hvor du kan slappe af i det sekund, du træder ind ad døren.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 50 74 08 73 eller send en mail til info@perfekt4you.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.