Skriv til os

Småreparationer

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Småreparationer 

ALT I EN – SERVICE

Vi tager os af de opgaver, der ofte bliver glemt

Har du småreparationer derhjemme, som du aldrig får tid til at ordne? Vi tilbyder at tage hånd om de små ting, der ofte bliver overset i den travle hverdag. Fra dryppende vandhaner og knirkende døre til løse håndtag og små elreparationer – vi klarer det hele!

Renovering af diverse småopgaver

Har du en skabslåge der hænger lidt, eller en løs flise? hvorfor så ikke slå rengøringen sammen med renovering af diverse småopgaver.

Her hos Perfekt4you har vi nemlig samlet renovering og rengøring, således at du slipper for at skulle have fat i to separate firmaer – nemmere bliver det ikke.

Vi udfører ofte:

  • Reperationer af skadede fliser
  • Reperationer af skadet puds
  • Facadereperation udenfor
  • Instalation af forskelige små elementer i huset
  • Gardinstænger, rullegardiner, lamper, møbelhåndtag etc.

Og mange andre små skader inde og ude, så vi er bestemt ikke kun begrænset til ovenstående.

Så har du spørgsmål til lige netop din situation, så tøv endelig ikke med at kontakte os – Så giver vi et hurtigt og uforpligtende tilbud.

PERFEKT4YOU SØRGER FOR RENGØRINGSARTIKLERNE

Mange tænker ikke over det, men ved at hyre os til at udføre privatrengøring undgår du også at skulle kaste penge efter dyre rengøringsartikler, der tager unødig plads i dine skabe i privaten.

Vi har desuden en professionel finger på pulsen, og derfor ved vi, hvilke rengøringsprodukter, der er gavnlige, og hvilke, der ikke er. Vi anvender nemlig kun de bedste, mest anerkendte og effektive remedier, der findes, og derfor formår vi at leve op til vores navn. Et perfekt resultat skræddersyet til dine behov.

FORDELE VED OS

Fordelene ved at vælge os, når det er tid til rengøring af din bolig, er mange. Du får først og fremmest:

  • Rengøring udført af kompetent personale
  • Hurtig og effektiv rengøring
  • Rengøring i dit ønskede tidsrum
  • Gennemsigtighed under hele rengøringsprocessen

Netop fordi vi har over 10 års erfaring med rengøring, klarer vi privatrengøringen hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi kan desuden gøre rent, imens du og familien er ude af huset eller lejligheden. Du vil derfor kunne komme hjem til et rengjort hjem, hvor du kan slappe af i det sekund, du træder ind ad døren.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 50 74 08 73 eller send en mail til info@perfekt4you.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.