Skriv til os

Flytterengøring

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

FLYTTERENGØRING TIL PRIVATE

Hos Perfekt4you sørger vi for at levere en kvalitetsrig og professionel flytterengøring for private. Vi ved nemlig, hvor strenge krav, der kan være ved et flyttesyn, og det kan derfor være udfordrende og krævende selv at skulle i gang med at gøre hele lejligheden skinnende og pletfri.

Husk at du kan benytte dig af servicefradrag

Vores rengøringspris er 265 kr./timen ekskl. moms. Husk at du kan benytte dig af servicefradrag og spare op til kr. 6.400,- klik her for at se mere

Vi tilbyder følgende opgaver inden for flytterengøring:

  • Aftørring støv på alle overflader
  • Støvsugning og vask af gulve
  • Rengøring af badeværelse og wc
  • Tømning af skraldespand

Med vores flytterengøring dækker vi forskellige kommuner i Nordjylland heriblandt Aalborg, Støvring, Rebild, Hobro, Hadsund samt Mariager. Vi er derfor din professionelle rengøringspartner i Aalborg og omegn.

PERFEKT4YOU SØRGER FOR RENGØRINGSARTIKLERNE

Mange tænker ikke over det, men ved at hyre os til at udføre privatrengøring undgår du også at skulle kaste penge efter dyre rengøringsartikler, der tager unødig plads i dine skabe i privaten.

Vi har desuden en professionel finger på pulsen, og derfor ved vi, hvilke rengøringsprodukter, der er gavnlige, og hvilke, der ikke er. Vi anvender nemlig kun de bedste, mest anerkendte og effektive remedier, der findes, og derfor formår vi at leve op til vores navn. Et perfekt resultat skræddersyet til dine behov.

FORDELE VED OS

Fordelene ved at vælge os, når det er tid til rengøring af din bolig, er mange. Du får først og fremmest:

  • Rengøring udført af kompetent personale
  • Hurtig og effektiv rengøring
  • Rengøring i dit ønskede tidsrum
  • Gennemsigtighed under hele rengøringsprocessen

Netop fordi vi har over 10 års erfaring med rengøring, klarer vi privatrengøringen hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi kan desuden gøre rent, imens du og familien er ude af huset eller lejligheden. Du vil derfor kunne komme hjem til et rengjort hjem, hvor du kan slappe af i det sekund, du træder ind ad døren.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 50 74 08 73 eller send en mail til info@perfekt4you.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.