Om os

Hvem er Perfekt4you?

Perfekt4you er dit professionelle rengøringsfirma til private og erhverv. Vi leverer flotte og tilfredsstillende resultater inden for privat rengøring, erhvervsrengøring, kontorrengøring og flytterengøring. Vi befinder os i Aalborg, men vi dækker følgende kommuner: AalborgStøvringRebildHobroHadsund samt Mariager.

Vi går meget op i at få dækket dine behov som kunde, så vi er i stand til at tage dig i hånden hele vejen igennem rengøringen. Uanset om du har brug for daglig, ugentlig eller månedlig rengøring, står vi klar til at hjælpe. Hvis du har en travl hverdag, kan vi også klare rengøringen for dig, imens du er på arbejde. Som en ekstra bonus tilbyder vi også at udføre renoveringsopgaver, hvis du har behov for det.

Professionel og garvet rengøringspartner

Vi sætter stor pris på professionalisme, nøjagtighed, pålidelighed og ærlighed. Dermed kan du være sikker på, at uanset hvilken rengøringsopgave, du har behov for, så garanterer vi dig som kunde et fleksibelt og højt serviceniveau.

Vi medbringer selv vores rengøringsprodukter, så du har en mindre ting at bekymre dig om. Med vores mange års erfaring inden for rengøring kender vi de bedste og mest effektive rengøringsprodukter, så vi kan påtage os enhver opgave.

HVOR GØR VI RENT HENNE?

Køkkenet:

Badeværelset:

Stue samt soveværelser:

Kontorrengøring:

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIN RENGØRING?

Parkeringsafgift tillægges prisen afhængig af din bopæl. Vi tilbyder permanent rengøring hver uge, hver 2. uge eller hver 4. uge. Ved rengøring hver 4. uge tillægges prisen 25 %.

Vi sørger for, at dit hjem bliver rent fra top til bund, hvor intet er overset. Vi er stolte af at tilbyde konsekvent høj standard for professionel rengøring af hjemmet – det er ganske enkelt en garanti hos os. Vi er et meget fleksibelt rengøringsfirma og er dermed åben for forslag fra vores kunder.

Du er også altid velkommen til at give os et kald på +45 50 74 08 73 eller skrive til vores mail info@perfekt4you.dk, hvis du har brug for professionel hjælp til din rengøringsopgave.

Kontakt os i dag