Skriv til os

Om os

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

HVEM ER PERFEKT4YOU?

Dit rengøringsfirma

Perfekt4you er dit professionelle rengøringsfirma til private og erhverv. Vi leverer flotte og tilfredsstillende resultater inden for privat rengøring, erhvervsrengøring, kontorrengøring og flytterengøring. Vi befinder os i Aalborg, men vi dækker følgende kommuner: Aalborg, Støvring, Rebild, Hobro, Hadsund samt Mariager.

Vi går meget op i at få dækket dine behov som kunde, så vi er i stand til at tage dig i hånden hele vejen igennem rengøringen. Uanset om du har brug for daglig, ugentlig eller månedlig rengøring, står vi klar til at hjælpe. Hvis du har en travl hverdag, kan vi også klare rengøringen for dig, imens du er på arbejde. Som en ekstra bonus tilbyder vi også at udføre renoveringsopgaver, hvis du har behov for det.

PROFESSIONEL OG GARVET RENGØRINGSPARTNER

Vi sætter stor pris på professionalisme, nøjagtighed, pålidelighed og ærlighed. Dermed kan du være sikker på, at uanset hvilken rengøringsopgave, du har behov for, så garanterer vi dig som kunde et fleksibelt og højt serviceniveau.

Vi medbringer selv vores rengøringsprodukter, så du har en mindre ting at bekymre dig om. Med vores mange års erfaring inden for rengøring kender vi de bedste og mest effektive rengøringsprodukter, så vi kan påtage os enhver opgave.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 50 74 08 73 eller send en mail til info@perfekt4you.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.