Skriv til os

Privatrengøring

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

RENGØRINGSSERVICE TIL PRIVATE

Hos Perfekt4you leverer vi en professionel rengøringsservice, hvor vi helt ekstraordinært giver vores kunder mulighed for at få mindre reparationer og renovering inkluderet i rengøringsprisen. Prisen er 265 kr./timen ekskl. moms. Husk at du kan benytte dig af servicefradrag og spare op til kr. 6.400,- klik her for at se mere

Vi tager højde for specifikke ønsker

Vi giver en hånd med, når der skal sørges for en strålende rengøring. Rengøring er ofte ikke ligefrem yndlingstjansen i mange hjem, og derfor står vi klar til at hjælpe dig, så du altid kan komme hjem til et rent hjem. Vi tager naturligvis højde for dine specifikke behov og ønsker, når det gælder rengøring, for vi ved, at alle behov ikke er ens. Det vigtigste er bare, at vi efterlader et pletfrit resultat, du er tilfreds med.

Vi tilbyder følgende rengørings- og renoveringsopgaver:

 • Støvsugning
 • Gulvvask
 • Aftørring af støv
 • Rengøring af badeværelse og wc
 • Reparationer af skadede fliser
 • Reparationer af skadet puds
 • Facadereparation udenfor

Med vores rengøringsydelser dækker vi forskellige kommuner i heriblandt Aalborg, Støvring, Rebild, Hobro, Hadsund samt Mariager. Vi er derfor din professionelle rengøringspartner i Aalborg og omegn.

PERFEKT4YOU SØRGER FOR RENGØRINGSARTIKLERNE

Mange tænker ikke over det, men ved at hyre os til at udføre privatrengøring undgår du også at skulle kaste penge efter dyre rengøringsartikler, der tager unødig plads i dine skabe i privaten.

Vi har desuden en professionel finger på pulsen, og derfor ved vi, hvilke rengøringsprodukter, der er gavnlige, og hvilke, der ikke er. Vi anvender nemlig kun de bedste, mest anerkendte og effektive remedier, der findes, og derfor formår vi at leve op til vores navn. Et perfekt resultat skræddersyet til dine behov.

FORDELE VED OS

Fordelene ved at vælge os, når det er tid til rengøring af din bolig, er mange. Du får først og fremmest:

 • Rengøring udført af kompetent personale
 • Hurtig og effektiv rengøring
 • Rengøring i dit ønskede tidsrum
 • Gennemsigtighed under hele rengøringsprocessen

Netop fordi vi har over 10 års erfaring med rengøring, klarer vi privatrengøringen hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi kan desuden gøre rent, imens du og familien er ude af huset eller lejligheden. Du vil derfor kunne komme hjem til et rengjort hjem, hvor du kan slappe af i det sekund, du træder ind ad døren.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er fordelene ved at hyre en professionel til privat rengøring?

Der findes en række fordele ved at overlade sin privat rengøring til et professionelt rengøringsfirma. For det første er det tidsbesparende, da professionelle rengøringsfolk kan rengøre dit hjem hurtigt og effektivt. Derved sparer du også din energi på at bruge timevis af din egen tid på at skrubbe vægge, støvsuge tæpper m.m. Udover det slipper du for at købe og opbevare dyre rengøringsartikler, da vi medbringer vores egne anerkendte og effektive rengøringsartikler udefra dine behov.

Så ved at hyre en professionel til at varetage din privat rengøring vil det give dig tid, energi og bekvemmelighed, samtidig med at du får en pålidelig og effektiv rengøringsservice.

Inden en privat rengøringssession bør du rydde op og organisere dit hjem ved at fjerne genstande, der potentielt kan forhindre rengøringsfolkene i at bevæge sig frit rundt. Det kan f.eks. være legetøj, tøj og lignende. På den måde kan rengøringsfolkene nå ud til de vanskelige områder, hvilket gør rengøringsprocessen lettere samt giver et bedre resultat og i sidste ende et renere hjem.

Nej, det er et ikke et krav, at du skal være til stede under rengøringssessionen. Du kan sagtens være ude af dit hjem, mens vi klarer rengøringen for dig. Som et professionelt rengøringsfirma er vi meget erfarne til at kunne løse opgaven på egen hånd. Vi medbringer selv alle de nødvendige udstyr og sørger for, at du kommer tilbage til et rengjort hjem, som er i overensstemmelse med dine forventninger.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 50 74 08 73 eller send en mail til info@perfekt4you.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.